31 October 2009

Scorpiov rođendan




Prije tocno 13 godina objavljena je prva epizoda Scorpia! Zato volim listopad:)! Godinu kasnije tu je i Mary pa nedugo zatim dvije sveske Frenzy. Nije bas da su neka remek djela no spona su s svjetom koji volim i iz kojeg zapravo nikad nisam otisao...
Hvala Esadu na lijepim sjecanjima!
Da nije toga zapravo bih bio vjerojatno upamcen kao scenarista s najvecim brojem pokusaja a gotovo nikakvom realizacijom :) !
No i to ce se uskoro promijeniti...

Profesor baltazar







Drago drustvo... OVO je glavni razlog sto me nema bas posljednja dva mjeseca. Toliko sam naime radio na osvjezavanju sest Baltazar slikovnica iz sedamdesetih koje priredjujem za tvrtku Ultra Link. ON je kriv i za pokretanje BRID-a!
07.11. veliki je povratak Baltazara u Zagreb s projekcijama crtica u kinu Europa i velikom festom u Baltazar gradu na trgu! Gradonacelnik ce predati kljuceve grada nasem dragom profi a roditelji ce biti vjerojatnije sretniji od klinaca.
Ovo gore su tek skenovi starih izdanja. Obradjene su malo teske a ja sam ljencuga...
No, vidjet cete ih ionako odstampane!
Bit ce tu i majica, gacica, podbradnjaka, plisanaca i svega sto veseli velike i male a s likom Baltazara! Uglavnom prva tura ide u ducane one2playa (sto mozete: jednom u one2playu - uvijek u one2playu!) a na proljece se malo vise sirimo!

Ubuduce ce biti i malo vise postova sto ce vas nadam se razveseliti (bez brige imam jos nekoliko aseva u rukavu! he-he-he!)

Miki

15 October 2009

ddc 5


Milane ajde salji skenove i svojih tabli koje su sve pokrenule... Auto, mumija... sve znas...

13 October 2009

ddc 4


12 October 2009

ddc još...



Milan se zagrijava... ide to polako nabolje. jos jedno pedesetak strana i da vidis!

11 October 2009

ddc dio 2



Evo, evo! Nastavljam!

07 October 2009

Dead dog caffe



Sorry na manjku postova drustvo!
Guzva oko posla i par projekata koje moram zavrsiti...
Spasava me Milan Uvrtacem ciji strip upravo imamo prilike citatu u Havy Metalu (Bravo majstore!) a ovo je nesto sto smo davno zapoceli i ako Bog da mozda i zavrsimo.
Dead dog Caffe.
Nije bas od pocetka ali kad posalje Milan sve skenove eto spustit cu ih i ja...
Vidimo se nadam se uskoro!
Uzivajte!